EMBALLAGE TRÄ INDUSTRIEMBALLAGE TRÄLÅDOR TRÄPALLAR STRÖN UMEÅ SKELLEFTEÅ PITEÅ LULEÅ | TRÄPROFILEN

Om företaget

Träprofilen AB startades 1995 och har i dagsläget 10 anställda. Vi specialiserar oss på kundanpassade emballage samt träförbrukningsmaterial. Vi har även vårt eget hyvleri där vi tillverkar stor utsträckning av komponenter.

Vi på Träprofilen AB erbjuder er en komplett leverantör av träförbrukningsmaterial och emballage i alla dess former, vi har även god möjlighet till lagerhållning för snabbare leveranser. Vi har dessutom egen lastbil för extra service samt leveranser i närområdet.

År 2015 köpte Träprofilen upp ett mindre företag vid namn Rönnkvist trä AB, som specialiserade sig helt på emballage och kundanpassade transportlösningar. Nu drivs båda verksamheterna under namnet Träprofilen AB i de gamla anrika lokalerna i Örviken, Skellefteå.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

fabriken

Välkommen till Träprofilen AB

Vi tillverkar emballage av trä i form av pallar, lådor, lastpallar, pallkragar, häckar, mellanlägg och även strön och lock. Med en bred maskinpark kan vi även tillmötesgå de flesta önskemål angående specialemballage.

Vårt marknadsområde är Skellefteå, Piteå, Luleå, Umeå, Västerbotten, Norrbotten. Vi erbjuder transportlösningar helt anpassade efter kundens förutsättningar och behov då inget emballage är det andra likt.

Vi vet vikten av att när dina produkter når din kund ska du känna att de har förpackats för maximal transportsäkerhet. Vår styrka ligger i att snabbt kunna ta fram emballage som är måttanpassat specifikt för din produkt och detta specifika tillfälle.

Mer om oss


KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Ärende:
Meddelande: